Поради големия интерес към практическото обучение „Как се прави подкаст?“ с гост-лектор Саймън Адлер организираме второ събитие със същата програма от 16:00 до 18:00 ч. на 4 юли 2019 г. Заявете място на http://bit.ly/2J8bKgD и вижте как да закупите билет тук.

Днес информацията ни залива отвсякъде. От рекламодатели и маркетинг специалисти до национални държави и групи за застъпничество – историите им ни бомбардират от всички страни. Как да бъдем чути в този свят? Как да намерим и разкажем истории, които да бъдат забелявани в какафонията от информация?

Един от продуцентите на един от най-популярните подкаст програми в САЩ ще бъде за първи път в България. Той е в нашата страна по покана на Асоциацията на европейските журналисти и комисия “Фулбрайт”. Събитието е спонсорирано от Посолството на САЩ в България.

На 4 юли Саймън Адлер от подкаст Radiolab, отличен с престижната награда “Peabody”, ще сподели как той и колегите му създават истории в ера, когато става все по-трудно да се ориентираме в морето от информация около нас.

Събитието ще се проведе на ул. „Цар Калоян“ 8, ет. 5, при фондация „Фридрих Науман“ от 13 до 15 ч., а работният език ще е английски.

Местата са ограничени. За да запазите своето, моля регистрирайте се до 1 юли на: http://bit.ly/2LeeZFL