Онлайн курс „Дигитален PR за каузи“

 

Онлайн курс на тема „Дигитален PR за каузи“ ще се проведе в платформата за специализирани обучения за дигитални комуникатори на каузи DigiComs.

Обучителният модул ще се фокусира върху знания и умения за създаване на разнообразно съдържание, което да отговаря на целите на комуникацията и спецификите на организационния бранд. Ще бъдат разгледани добрите практики, етичните аспекти и особеностите при боравене с информация и източници в онлайн среда.

Теми на обучението

Част от темите, които ще бъдат разгледани, са:

  • Принципи на работата с информация.
  • Видове комуникационно съдържание и работа със съдържание.
  • Елементи на PR в дигиталната и аналоговата среда и връзка с каузите.
  • Комуникационни стилове и формати.
  • Планиране и създаване на единици съдържание съобразно целите на комуникацията и медията.

Преподавател

Иван Радев е член на Управителния съвет на Асоциацията на европейските журналисти – България и ръководител на проекта “Медийна грамотност в класната стая”. Той има над 10-годишна журналистическа практика. Завършил е „Балканистика“ в СУ и следи внимателно развитието на обществата в Югоизточна Европа. Владее румънски и в продължение на пет години е бил кореспондент за България на румънската национална информационна агенция „Аджерпрес“.

Кога и къде

Онлайн лекциите ще се проведат на 12 декември и 14 декември от 10:00 до 12:00 ч. в Google Classroom. Обучението приключва на 22 декември след успешно предадена и оценена задача за самостоятелна подготовка.

Цената на индивидуалния обучителен модул „Дигитален PR за каузи“ е 139 лв.

Допълнителна информация