TigerLogic Corporation пусна на онлайн пазара PostPost – онлайн приложението, която създава интерaкативен онлайн вестник за потребителите на социалната мрежа Facebook в реално време.

PostPost автоматично подбира и свързва подходящите пасажи от публикации на приятелите на потребителя на социалната мрежа в достъпен таблоиден формат. За да изпозлват приложението, желаещите трябва да влязат чрез Facebook Connect, и за няколко секунди всички споделени линкове, снимки, видео материали и текстови публикации на приятелите им ще се подредят на първата страница на личния социален вестник. PostPost  предвижда и по-интуитивен формат, който подбира определено съдържание, в случай, че профилът на потребителя е заливан от твърде много информация. Очаквано, използващите мрежата могат да коментират и споделят мнение и съдържание директно чрез платформата на вестника.

PostPost е интегриран с технологията за търсене yolink, разработена от TigerLogic, за да могат потребителите да имат бърз достъп в реално време до съдържанието на новото приложение.

Вестникът на социалната мрежа вече е достъпен безплатно за потребителите, като от TigerLogic съобщиха, че ще продължат да разработват нови приложения към него през следващите месеци.

Източник: http://bx.businessweek.com/