Възможност за различен поглед към българския бизнес предлага събитието “Бизнесът извън кризата”, насочено към журналистите, отразяващи ресорът в България. Срещата ще се проведе на 19 март 2012 г., Понеделник, от 11,00 ч. при Enterprise Europe Network – България – Фондация „Приложни изследвания и комуникации” на адрес София 1113, ул. „Александър Жендов“ 5.

Предприемачи от различни браншове ще разкажат за своят опит, как са успели да реализират износ на своята продукция и да разширят бизнеса си в условия на криза.

Организаторите Enterprise Europe Network – България и Фондация SOS Предприемачи ще представят и новата инициатива в подкрепа на бизнеса: „Поредица от събития в помощ на предприемачеството през 2012″, която стартира в края на март.

За да потвърдите своето участие, моля изпратете имейл с Вашето име и името на медията, която представлявате на [email protected].

За допълнителна информация можете да се свържете с Василка Каменова, Член на Съвета на Фондация SOS Предприемачи на mob: +359 884 685527.