Международната федерация за Недвижими имоти FIABCI обяви журналистически награди за адекватното отразяване на темите в сектора „Недвижими имоти” в България. Управителният съвет на Сдружение „ФИАБЦИ България”, клон на фондацията, ще връчи призът за трета поредна година.

Конкурсът за журналистика на сдружение „ФИАБЦИ България” включва персонални Първа, Втора и Трета награда за авторски публикации, интервюта, статии в печатни и електронни издания, годишна награда за телевизионно тематично предаване, медиен партньор на годината.

За участие сеавторски публикации в медиите или предавания, които са били публикувани или излъчени в медиите през 2011г. и до момента на представянето им за селекция не са получавали награди в други конкурси. Теследва да отразяват дейността на сектора за недвижими имоти,събития в национален или международен план на територията на страната, състоянието или проблемите на пазара, перспективите за развитие на този бизнес, професионални и етични критерии в работата от страна на ФИАБЦИ-България и нейните членове, проучването и популяризирането на чуждестранния опит и не трябва да накърняват националното и човешко достойнство и/или да съдържат реклами.

Копия от авторските журналистически материали трябва да бъдат изпратени до 5 декември 2011 г. на електронен адрес [email protected]в подходяща форма и под надслов „За конкурса на ФИАБЦИ България 2011” или на адрес – гр.София, ул. Владайска №75, офис „ Имоти ООД”.