MMM_2017Стартира седмото издание на журналистическия конкурс Mtel Media Masters 2017, който има за цел да отличи най-добрите материали в областта на новите технологии, иновациите и науката.

Журналистите могат да подават своите кандидатури през онлайн платформата на конкурса, като предоставят свои материали, публикувани или излъчени между 1 октомври 2016 и 2 октомври 2017 година. Крайният срок за участие е 2 октомври.

В конкурса могат да кандидатстват представители на електронни, печатни и интернет медии, както и журналисти на свободна практика. Приемат се и материали, номинирани от медии, неправителствени организации и експерти в областта на медиите.
Професионални партньори и организатори на седмото издание на Mtel Media Masters са Центърът за развитие на медиите и фондация „Медийна демокрация”.

Победителите ще бъдат излъчени от независимо жури, което ще оценява постъпилите материали по следните пет критерия: релевантност към темите на конкурса, информативност, обективност, аналитичност, творчески подход и стил.

Mtel Media Masters 2017 ще отличи материали в три категории: печатни, електронни и интернет медии. Във всички тях ще бъдат определени по двама победители – в подкатегории кратки и дълги форми, като отличените ще получат предметни и парични награди.
Повече информация за правилата за кандидатстване можете да намерите тук.