Годишните награди за журналисти „Валя Крушкина –  журналистика за хората“, които отличават примери за отговорна, обективна журналистика, набират кандидатури за четвърта поредна година. В конкурса могат да участват журналисти от печатни и електронни медии, интернет сайтове, както и представители на гражданската журналистика.
Носителят на голямата награда „Валя Крушкина“ се избира директно от жури и е на стойност 1000 лева. Средствата за наградите са осигурени от дарители. Категориите за номинациите включват: печатна медия. електронна медия, онлайн медия, фотография и операторско майсторство млад журналист. Един журналист може да бъде номиниран или да се самономинира с максимум 3 материала.

Участието в конкурса става чрез попълване на формуляр, в който освен кратко представяне на кандидата трябва да се опишат мотивите за номинацията. Попълненият формуляр за  номинация се изпраща на електронен адрес: [email protected]  до 15 октомври 2015 г. Повече информация за изискванията към кандидатите и процеса на номиниране ще намерите тук.

Снимка: wcif-bg.org