31850406903_a9eb830c5b_zАко сте журналист на възраст между 21 и 35 г. и проявявате интерес към отразяването на конфликти, тогава побързайте и кандидатствайте за участие в ежегодния Media in Conflicts Seminar. Програмата се организира от Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy и ще се проведе в Херзлия, Израел, между 3 и 9 септември.

По време на семинара журналисти от цял свят участват в лекции и работилинци, водени от експерти по отразяване на конфликти, тероризъм, отбрана и сигурност, международно право, Близък изток и др. Участниците придобиват практически познания, които са необходими на всеки журналист, който иска да отразява събитията от най-горещите точки на света, и обменят опит с колеги в центъра на една от най-отразяваните конфликтни зони в света.

Организаторите покриват всички разходиде по обучението и петдневния престой в Израел. Участниците трябва единствено да покрият разходите си за транспорт. Краен срок за кандидатстване: 7 юни 2017 г. Формулярът за кандидатстване ще намерите тук.

Снимка: Ashley Basil