Изследователският екип на Асоциацията на европейските журналисти (АЕЖ) – България Ви кани да участвате в изследване, което се стреми да установи състоянието на свободата на словото и журналистическата професия в България през погледа на българските журналисти. Провеждаме изследването за четвърти пореден път. Резултатите от 2011, 2013 и 2015 г. можете да видите в съответните линкове. Вашето мнение е много важно за нас и ще ни помогне да съставим актуална картина по този наболял обществен и професионален въпрос.

Предоставената от Вас информация ще бъде използвана само в обобщен вид. Не е задължително да пишете името си на онлайн въпросника, освен ако не пожелаете да го направите. Вашата идентичност няма да бъде регистрирана или спомената. Вашата анонимност е гарантирана! Можете да попълните анкетата само веднъж!

Разчитаме на Вашите откровени мнения и оценки по всички поставени въпроси. За да попълните успешно анкетата, трябва да отговорите на всички въпроси, с изключение на отворените. Внимателното попълване на въпросника няма да Ви отнеме повече от 10-12 минути. Единствената възможност да обобщим тенденциите в еволюцията на нашата професионална среда, както и да бъдат изказани проблемите, минава през Вашето участие.

Резултати: 2011, 2013, 2015